AIZURI
CONTACTE
Contacte:
Hiske ter Veld
Tel.: 93 000 0000

C/ NOTARIAT 8
(08001) barcelona

Facebook
Google Maps

Horari:
De dimarts a dissabtes
de 12 a 20 hs.
map
Taller-Botiga: AIZURI, by Hiske ter Veld

El Taller-Botiga AIZURI ofereix peces contemporànies, mobles i accessoris, tots basats en patrons i històries antigues. Les col.leccions són llançades en edicions limitades i corresponen conceptualment amb els mobles en peces úniques i exclusives. AIZURI és un lloc de col•laboració creativa: Diferents artistes de diverses disciplines i procedències estan convidats per exposar i oferir els seus treballs regularment.

La creació, producció i venda de tots els productes AIZURI van entrellaçats, ja que neixen dins d'un mateix espai. La dissenyadora Hiske ter Veld aspira a que el procés de creació sigui alhora un procés de diàleg, els seus dissenys són creats per a tu.

Roba

La dissenyadora de moda, Hiske ter Veld, crea una moda femenina, elegant i contemporània per al dia a dia. Els dissenys estan inspirats en patrons vintage i formes geomètriques que complementen la figura femenina. El que uneix totes les col.leccions de Hiske ter Veld és l'ús de materials naturals i produccions limitades.

Mobles

Els mobles a la botiga / taller AIZURI són part de la col.lecció actual, totes les peces són úniques i han rebut una vida nova: un nou concepte, colors, entapissat i potser fins a un sentit nou.

© HiskeTerVeld 2011
C/ NOTARIAT 8 (08001) barcelona / Tel.: 93 317 68 83 / Horari: De dimarts a dissabtes de 12 a 20 hs